Meie pĂ€ev đŸ„°

TĂ€na kaks aastat tagasi tĂ”otasime Sandriga teineteisele igavest truudust ja koos olemist nii heas kui halvas. Me ei ole sellest pĂ€evast vĂ€ga palju rÀÀkinud, teavad vaid meie mĂ”lema pereliikmed, et selline sĂŒndmus leidis aset. Registreerisime kahekesi, tunnistajaks vaid inimene, kes meid paari pani. Jah, sellest oli vĂ€ike uudis meedias, sest keegi, kellele me infot usaldasime arvas, et tal on veidi raha vaja ja saatis vihje. Kuna aga tĂ”endeid polnud, oli meedia sunnitud teema maha vaikima. Ja sel hetkel ei soovinudki ma, et meedia meist midagi teaks ja veelvĂ€hem kirjutaks, sest ĂŒks konkreetne inimene suvatses samal ajal teha meie eludest maapealse pĂ”rgu.

Tutvusime Sandriga 2017 aasta juuli kuus Turbas. Tuttavaks saime tĂ€nu minu Ă”emehele, kes rÀÀkis mulle, et Turbas elab ĂŒks mees, kes on minust huvitatud. Tegelikult elas Sander juba viimased kolm vĂ”i neli kuud Turbas, aga mina lihtsalt polnud sellest teadlik. Nimelt oli Sander jĂ€lginud telesaateid, kus osalesin ja sealt olin talle silma jÀÀnud. Loomulikult tekkis ka minupoolne huvi ning lasin meid tuttavaks teha. Ja sealt alates hakkasime jĂ€rjest enam ĂŒksteisega aega veetma kuni lĂ”puks otsustasime kokku kolida. Muidugi kĂ€is meie jaoks kĂ”ik ĂŒleheli kiirusel, sest juba neli nĂ€dalat peale tutvust elasime koos ja saime teada ĂŒhise lapse ootusest.

Peagi sai alguse ka meie kolimise trall, sest ĂŒhetoalisest jĂ€i meile ilmselgelt vĂ€heks. Kahe aasta jooksul oleme kolinud kolm korda. JĂ€rgmise sammuna kavatseme kolida juba oma koju, kui ĂŒkskord laenu saame. Aga see on hoopis teine teema. Peale Renneti ootusest teada saamist hakkasime arutama abielu ĂŒle. Minul ei olnud erilisi vastumeelsusi, vaid olin pigem positiivselt meelestatud. Alguses tegime siiski vaid huumoriga viiteid, et vĂ”iks abielluda, kuid ajapikku sai naljast reaalne mĂ”te. Nii me panimegi paika kuupĂ€eva 17.11.2017, mil meist saab ĂŒks perekond. Lisaks on sel kuupĂ€eval minu jaoks ka teine tĂ€hendus- tĂ€na 5 aastat tagasi sain ma juhilubade omanikuks đŸ€Ł Aga ei, mitte selle jĂ€rgi ei valinud me abiellumise pĂ€eva, see oli siiski juhuslik valik.

Ma siiralt vabandan kÔikide sÔprade ja tuttavate ees, kelle eest me oleme seda kÔike nii pikalt varjanud. Alguses ei tahtnud meist kumbki seda vÀga kuulutada, hiljem tundus juba utoopiline mÔÔda minnes öelda, et ah kuule, me oleme tegelikult abielus. Meil on plaan teha tulevikus ka suured pulmad, kuhu kaasata nii sÔbrad kui perekond, kuid millal, seda me veel ei tea. Tegelikult tahaksime teha kiriklikke pulmi aga enne seda pean mina laskma end Àra ristida ja loomulikult jÀÀb hetkel asi rohkem finantsiliste vÔimaluste taha, sest kui suurelt teha pulmi, siis vÔiks ikka teha seda korralikult ja normaalse eelarvega.

See kaks aastat on olnud tĂ€is rÔÔme ja muresid, nurkade lihvimist, leppimist, kaklemist jne. Meie suhe on algusest peale keerelnud pisikeste laste ĂŒmber, me ei olegi saanud olla kahekesi kaks armunut, kes pĂŒhenduvad esialgu vaid teineteisele ja alles siis loovad pere. Meie jaoks oli kĂ”ik vastupidine. Meie oleme loonud ennem pere ja ilmselt teineteise nautimise aega saame alles siis, kui lapsed on nii vanad, et saab neid vahepeal mööda tĂ€disid-onusid ja vanavanemaid laiali jagada. Aga me ei ole Ă”nnetud oma valiku ĂŒle, pigem vastupidi, rÔÔmsad et meie lapsed saavad kasvada koos, neil kĂ”igil on vĂ€ike vanusevahe ja lĂ”puks tuleb siiski aeg, kus nurgad on lihvitud, tĂŒlid tĂŒlitsetud ja saabub harmoonia, kus leiame aega rÔÔmustada vaid kahekesi olemise ĂŒle. Igas suhtes on tĂ”use ja mÔÔnu, kuid nendest tuleb ĂŒle olla. Ja ma tean, et meie oleme ĂŒle raskustest, mis elu meie teele veeretab. Ja seda nimetataksegi siiraks armastuseks teineteise vastu. Armastuseks, kus me lepime teineteise puudustega ja rÔÔmustame ĂŒhiste omaduste ĂŒle.

Published by: Life of LiiSan

Mina olen Liisa. PĂ€rit Saaremaalt, nĂŒĂŒdseks aga juba ĂŒle 10 aasta mandri peal. Elust linnas on saanud villand, seega peale Jesse sĂŒndi kolisime maale Ă€ra. Elukohti vahetan muidugi tihemini, kui vĂ”iks, kuid eks tuleb ka see aeg, mil saame ka meie nautida pĂ€ris oma kodu rÔÔme. Kodus on kasvamas kolm last, kellest esimesed kaks esindavad meessugu ning pisike Printsess, kes kĂ”ikide tĂ€helepanu endale nĂ”uab. Blogis kirjutan meie tegemistest ja eluolust. Kui sulle meeldib meie blogi lugeda, siis jĂ€lgi meid ka FB : LifeOfLiisan ja ka instagramis samanimelisel saidil.

Leave a comment

Leave a comment